Vacatures Business Development | Wij zijn op zoek naar toffe collega's
15551
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15551,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

 

WIE

WIJ ZIJN

Wij werken met young professionals. Starters met een afgeronde HBO of WO studie die een carriére in marketing en sales ambiëren. Je krijgt bij ons de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen als professional.

Je zal bij ons werkzaam zijn op verschillende vlakken binnen het commerciële vak. Je zal beginnen als Business developer maar je zult al snel – indien jouw ontwikkeling dit toelaat – doorgroeien naar een volgende functie.

Binnen ons bureau kun je werkzaam zijn als Business developer, Business development manager, Trainer of consultant. Wij geven graag gehoor aan jouw ambities en wij zullen ons hard maken om deze een podium te geven.

WAT KUN JE

VERWACHTEN

Wij zijn een Business development bureau in Alphen aan den Rijn dat zich bezighoudt met het aantrekken van nieuwe opdrachtgevers voor creatieve bedrijven. Wij zijn nu al enkele jaren bezig in dit vak en hebben bijzonder veel plezier in het behalen van succes voor onze opdrachtgevers.

Succes komt helaas in de meeste gevallen niet zomaar aanwaaien. Creativiteit, analytisch vermogen, doorzettingsvermogen en social skills zijn van groots belang om van A naar B te komen. But keep in mind, just as life, Business development is a journey, not a destination.

DIRECT SOLICITEREN?

Stuur je CV en motivatie naar info@intermedian.nl