Marketing Detachering | Haal je eigen professionele marketeer in huis
15802
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15802,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

WAAROM KIEZEN VOOR

Marketing detachering

 

Een diversiteit aan

Vraagstukken

Onze Marketeers zijn erin getraind om goede analyses te maken van de situaties waarin zij terecht komen. Er zal altijd een helder beeld worden geschetst van de bestaande situatie van waaruit een solide marketingplan zal worden geformuleerd.

Altijd inzetten op de juiste

Marketingkanalen

Niet ieder marketingkanaal is geschikt voor voor ieder marketingprobleem. Uit de analyse zal een marketingplan worden ontwikkeld met een set aan kanalen dat antwoord geeft aan jouw marketingbehoefte.

Wij kennen de

Marketingwereld

Als bureau begeven wij ons al lange tijd in de creatieve hoek van de zakelijke markt. Dit heeft onze marketeers de kans gegeven om in vele keukens mee te kunnen kijken. Hierdoor kennen zij de best practices maar weten ze vooral door ons netwerk bij wie we moeten zijn om zaken voor elkaar te krijgen.

Niet eindeloos vergaderen

Snel schakelen

Onze Sales professionals zijn direct klaar om te beginnen. Geef hen twee weken om jouw situatie te analyseren en zij komen met een resultaatgericht plan die direct kan worden geïmplementeerd.

ERVARINGEN VAN KLANTEN

MEER OPDRACHTGEVERS

BEN JIJ ER KLAAR VOOR?

Vrijblijvend sparren over de mogelijkheden?
Aarzel niet om contact op te nemen.